FAZA III

Nakon uspješno završenih prethodnih faza projekta asfaltiranja puta za Grljeviće, zajednica se s nestrpljenjem priprema za sljedeći korak koji će donijeti dodatnu kvalitetu i sigurnost našem putnom sustavu. Treća faza ovog ambicioznog projekta usmjerenog na unaprjeđenje prometne povezanosti planira se pokrenuti u skladu s dinamikom i predviđanjima za razvoj.

Izravnavanje i Niveliranje Za Ravni Put

Treća faza izgradnje puta fokusirat će se na ključne aspekte koji će omogućiti bolju povezanost i kvalitetu prometnice. Ovaj korak, koji obuhvaća dionicu od Špirića kuće do raskrižja Zadre-Kordići, usredotočit će se na izravnavanje i niveliranje puta. Ovime će se eliminirati valovitost i neravnine koje su prisutne na trenutnoj trasi, pružajući vozačima, biciklistima i pješacima glatku i ugodnu vožnju.

Podizanje Šahtova i Uklanjanje Raslinja za Veću Sigurnost

U sklopu treće faze, posebna pažnja posvetit će se sigurnosti i funkcionalnosti puta. To uključuje podizanje šahtova na mjestima gdje je to potrebno, kako bi se osigurala stabilnost i sprječilo oštećenje šahtova. Također, planira se uklanjanje niskog raslinja koje može ograničavati vidljivost i ometati promet.

Nasipanje za Održavanje Kvalitete

Kao važan korak u ovoj fazi, planira se nasipanje dionice puta. Ovo je ključno za održavanje visokih standarda kvalitete i trajnosti. Nasipanje će osigurati stabilnu i čvrstu osnovu za budući sloj asfalta, pružajući dodatnu sigurnost i održivost našeg puta.

Ova treća faza projekta odražava posvećenost i viziju naše zajednice za poboljšanjem naše prometne infrastrukture. Uz podršku svih sumještana, lokalnih vlasti i vrijedne dijaspore, nastavit ćemo raditi zajedno kako bismo ostvarili cilj modernizacije našeg puta.

Očekuje se da će radovi započeti prema planu na ljeto 2024. godine. Uz budnost i potporu svih nas, osigurat ćemo da ova faza donese još veću kvalitetu i povezanost našem području.

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Scroll to Top