Faza I

U okviru ove prve faze, posvetili smo se temeljnoj pripremi ceste kako bismo osigurali čvrstu podlogu za budući sloj asfalta. Ovi ključni koraci obuhvatili su:

  1. Nasipanje ceste: Pristupili smo pažljivom nasipanju ceste kako bismo osigurali ravnu i čvrstu podlogu. Ovaj korak je od suštinske važnosti za osiguravanje dugotrajne i otporne ceste.

  2. Uklanjanje niskog raslinja i zidova: Uklonili smo zidove i nisku vegetaciju s trase kako bismo oslobodili prostor za daljnje radove. Ova priprema omogućila je bolju vidljivost i sigurnost.

  3. Dizanje starog asfalta: Pažljivo smo podigli stari sloj asfalta kako bismo stvorili prikladan temelj za novi sloj. Ovaj korak je omogućio čvrstu vezu između starog i novog sloja asfalta.

  4. Priprema za novi asfalt: Nakon podizanja starog asfalta, pripremili smo površinu za postavljanje novog sloja. Precizno niveliranje i priprema podloge osigurali su stabilnu i izdržljivu osnovu za novi asfalt.

Ova temeljita priprema rezultirala je uspješnim završetkom prve faze projekta. Ovo postignuće ne bi bilo moguće bez vaše kontinuirane potpore i podrške. Ponosni smo na našu zajedničku suradnju i predanost koja je omogućila da se ostvari ovaj važan korak prema modernizaciji i poboljšanju prometne infrastrukture našeg područja.

1 thought on “Faza 1”

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Scroll to Top