FAZA II

S ponosom želimo podijeliti s vama izvanredne vijesti o postignutom napretku u našem projektu za prometno povezivanje Grljevića. Druga faza projekta, koja uključuje asfaltiranje dionice puta od Vuletića do Špirića kuće, uspješno je završena. Ova etapa donosi ne samo novi sloj asfalta već i bolju povezanost i sigurnost za našu zajednicu.

Ova dionica puta široka 6 metara, s dijelovima koji se šire čak do 6,10 metara, predstavlja temelj za bolju mobilnost naših mještana. Novi asfaltni sloj pruža udobnost i sigurnost vozačima, biciklistima i pješacima. Ovaj korak znači puno za sve nas, omogućavajući nam brži i sigurniji pristup raznim dijelovima našeg predivnog područja.

S radošću vam najavljujemo da se nastavak radova očekuje na ljeto 2024. godine. U ovoj fazi, planiramo spojiti postojeću proširenu dionicu puta s raskrižjem Zadre-Kordići. Ovaj korak će učvrstiti našu povezanost s okolnim područjima i omogućiti još bolji pristup važnim točkama.

Vaša podrška, uz napor lokalnih vlasti i vrijedne dijaspore bit će ključna za iduću fazu. Nastavit ćemo se zajedno truditi kako bismo ostvarili našu viziju bolje povezanosti i prosperiteta.

S ponosom gledamo sve što smo postigli dosad i uzbuđeno iščekujemo buduće faze projekta. Vaša podrška i zajednički trud neprocjenjive su vrijednosti dok zajedno gradimo bolju budućnost za naše Grljeviće.

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Scroll to Top